Even voorstellen

Mijn naam is Stephanie Somers-Keijzer, ben 32 jaar en woon samen met mijn man, 2 zoontjes en twee hondjes op het mooie eiland Texel.
Alle invulboeken op deze website zijn door mijzelf verzonnen, ontworpen en uitgewerkt. Het is super leuk werk waar ik al mijn creativiteit in kwijt kan. 
Ik doe alles zelf binnen Texelboekz denk aan; Mails beantwoorden, ingekomen invulboeken controleren, advertenties plaatsen, administratie, social media bijhouden, boeken inpakken en de boeken verzenden. 
Op deze manier kan ik de kwaliteit van mijn invulboeken waarborgen en heb ik veel persoonlijk contact met mijn klanten wat ik erg fijn vind.
Daarnaast ben ik dit jaar ook begonnen met blogs schrijven. Super leuke manier om mee te lezen met ons leven. De blogs zijn geschreven op persoonlijke aard. 
Sinds december 2019 is StefFotografie ook een onderdeel geworden op de site bij Texelboekz. Ik fotografeer al jaren en het is mijn absolute passie. Door het werk en de kinderen heb ik hier de laatste jaren te weinig aandacht aan kunnen besteden. In het nieuwe jaar 2020 ga ik er weer vol tegenaan en heb daarnaast ook diverse fotografie cursussen en workshops om mijn kennis bij te spijkeren.