Even voorstellen

Mijn naam is Stephanie Somers-Keijzer, ben 31 jaar en woon samen met mijn man, 2 zoontjes en vlinderhondje Guus op het mooie eiland Texel.
Alle invulboeken op deze website zijn door mijzelf verzonnen, ontworpen en uitgewerkt. Het is super leuk werk waar ik al mijn creativiteit in kwijt kan. 
Ik doe alles zelf binnen Texelboekz denk aan; Mails beantwoorden, ingekomen invulboeken controleren, advertenties plaatsen, administratie, social media bijhouden, boeken inpakken en de boeken verzenden. 
Op deze manier kan ik de kwaliteit van mijn invulboeken waarborgen en heb ik veel persoonlijk contact met mijn klanten wat ik erg fijn vind.


Hoe ben je op het idee gekomen om invulboeken te ontwerpen voor je dieren?


Een paar maanden geleden is ons hondje Guus zwaargewond geraakt. De eerste nacht moest ik hem goed in de gaten houden of hij nog alert bleef en bij bewustzijn. Ik zat de hele avond vlakbij hem en dacht aan al die bijzondere momenten die we samen hebben meegemaakt. 
Op dat moment had ik een pasgeboren kindje in huis dus zat helemaal in de baby invulboeken. Toen bedacht ik opeens hoe leuk het zou zijn om ook invulboek speciaal voor je hond te hebben.  Zo gezegd zo gedaan. Ik ben al mijn idee├źn op gaan schrijven en ben het uit gaan werken. Zo is mijn eerste invulboek "Een Hondenleven Samen" ontstaan. In eerste instantie was het boek voor Guus bedoeld en had ik er ook maar eentje laten bedrukken. Om te kijken of er meer mensen interesse zouden hebben in het invulboek plaatste ik het op social media en kreeg zoveel leuke en positieve reacties dat ik er wat meer liet bedrukken voor de verkoop.