Mijn top 10 Insta Hondencadeaus voor Kerst!

(12 December 2019)
Naast heel veel lieve nieuwe vrienden hebben wij met ons honden account op Instagram ook heel veel leuke kleine bedrijfjes leren kennen. Dit zijn echte hondenmensen die naast een passie voor hun honden ook super creatief zijn en zo een klein bedrijfje hebben gestart met coole producten die de meeste zelf maken speciaal voor alle gekke DogMoms zoals ik. Ik heb mijn top tien samengesteld van leuke originele cadeautjes voor onder de kerstboom. En nee dit zijn geen bedrijven die hierom hebben gevraagd, maar dit zijn producten die wij echt zelf hebben aangeschaft/gekregen. Of die op ons wensenlijstje staan om te krijgen en wij oprecht leuk vinden.

  1. Wij hebben maanden geleden een kussen bij @pillowbuddiesss besteld met een afbeelding van Guus erop. Wat is dit een super kussen zeg! Mijn man had zijn twijfels omdat het in China wordt gemaakt. Maar hij is van super kwaliteit en hartstikke mooi gedrukt. Als Guus even geen zin heeft om te knuffelen dan pak ik gewoon  Guus 2.0 
  2. Toen ik begon met Agility eerder dit jaar liep ik constant onhandig met allemaal spullen in mijn handen. Als ik een brokje wilde pakken om te belonen moest ik een uur in mijn jaszak zoeken en ook over de riem ben ik meerdere malen gestruikeld. Tot ik een post van @style.for.paws zag. Een gepersonaliseerd heuptasje. Hoe tof! Ik heb ze gelijk een berichtje gestuurd met de vraag of ze er ook een vlinderhondje op konden drukken met de naam Guus ernaast. Dit was geen enkel probleem en binnen korte tijd liep ik te shinen op de Agility training met mijn heuptasje. Ik gebruik hem altijd.
  3. Rebel & Moon maken echt te veel leuke dingen voor zowel hond als hondeneigenaar. Maar onze favoriet is toch wel de gepersonaliseerde bandana met naam en insta account erop. In allemaal verschillende groottes te bestellen en ook in de stof is enorme keus. Jouw hond maakt helemaal de blits met zijn coole bandana. Neem snel een kijkje op hun Insta @rebel.and.moon
  4. Wat dit jaar echt aan de top van mijn wensenlijstje staat is de ‘Wooden Dog Tag’ van de @minibullmoony_collection. Als je deze tags nog niet kent zou ik het gauw op hun insta checken. Prachtig handgemaakte schildering van jouw hond op een houten tag die je aan de halsband van je hond kan bevestigen. Op de achterkant staat je telefoonnummer dus mocht de boef weglopen dan weten ze je te vinden. 
  5. Vind jij het ook super leuk om een invulboek bij te houden met alle avonturen die jij met je viervoeter meemaakt? Kijk dan op de insta van @texelboekz. Een super gaaf invulboek genaamd ‘Een hondenleven samen’ waar je al je foto’s en verhalen in kwijt kunt. Van pup tot senior en alles ertussenin. 
  6. Dit is een Amerikaans bedrijf maar ze maken super toffe dingen die toch echt in deze top 10 thuishoort. @petsunitedus Maakt echt de meest mooie telefoonhoesjes waar ieder hondenbaasje graag mee wil lopen. Aan de hand van een eigen gekozen foto maken ze een gepersonaliseerde digitale tekening waarbij je je eigen achtergrond kan uitkiezen. Dit wordt gedrukt op een super stevig doorzichtige hoes voor om je telefoon. Go check them out!
  7. Voor leuk zelfgemaakt hondenspeelgoed moet je een kijkje nemen bij het nieuwe account @lewis.and.friends_ Ze maken speelgoed in talloze vrolijke kleuren en geschikt voor alle leeftijden en rassen. De speeltjes zijn getest door heuse hondentesters en zijn ijzersterk bevonden. Neem snel een kijkje!
  8. @dutchpawcollars Is een nieuw bedrijf op Insta en maakt prachtig zelfgemaakt halsbanden en riemen voor de hond. Het wordt in elk gewenste maat gemaakt en ook de kleur kan zelf uitgekozen worden. Wij hebben de gevlochten variant (waar we op slag verliefd op zijn geworden) op ons wensenlijstje geplaatst.
  9. Zomaar uit het niets kregen we een paar weken geleden een berichtje op ons account dat we getagd waren in een bericht van @haliegrl. Ze had een prachtig waterverf schilderij gemaakt van onze Milka. In het echt is hij nog mooier dan op de foto. Echt een absolute aanrader als je een professioneel portret van jouw viervoeter wilt. 
  10. De jonge meid Elke runt met veel passie haar bedrijfje @justsomecrafts. Ze is onwijs creatief en maakt alles zelf met de hand. Van digitaal portret tot handgemaakte bowtie. Ze doet het allemaal. En daarnaast nog veel meer. Wil je iets unieks onder de boom neem dan zeker een kijkje op haar insta.


Ik hoop dat ik jullie op leuke ideeën heb gebracht en wens jullie alvast heel veel shopplezier.